JOLCSI OLDALA

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
JOLCSI OLDALA

Minden, ami érdekel


*** 2024 évi SZINGAPÚR Nagydíj *** 09-20-án 11:30 Első Szabadedzés *** 15:00 2. Szabadedzés*** 09-21.-én 11:30 3. Szabadedzés***15:00 Időmérő ***09-22.-én 14:00 FUTAM ***

    Cseresznyés lepény (gyors)

    Jolcsi
    Jolcsi
    Admin


    Hozzászólások száma : 5844
    Points : 18771
    Reputation : 4
    Join date : 2011. Feb. 25.
    Tartózkodási hely : Hungary

    Cseresznyés lepény (gyors) Empty Cseresznyés lepény (gyors)

    Témanyitás  Jolcsi Kedd Jún. 05 2012, 17:53




    Cseresznyés lepény (gyors)
    Cseresznyés lepény (gyors) Csereszny%C3%A9s2%20001



    Hozzávalók:

    15 dkg Ráma margarin
    25 dkg cukor
    3 tojás
    1 pohár tejföl
    20 dkg liszt
    ½ csomag sütőpor
    ½ kávéskanál szódabikarbóna
    1 csomag vaníliás cukor
    40 - 50 dkg magozott cseresznye

    Tetejére:
    Fahéjas kristálycukor

    Elkészítés:

    A margarint a cukorral fehéredésig keverjük, hozzáadjuk a tojásokat,
    és addig keverjük tovább, míg jó habos masszát kapunk.
    Belekeverjük a tejfölt, és a sütőporos, szódabikarbónás, szitált lisztet.
    Egy közepes tepsibe simítjuk a tésztát,
    beterítjük cseresznyével, és alaposan megszórjuk fahéjas cukorral.
    Előmelegített sütőben, közepes, 180 °C – os hőmérsékleten kb. 50 perc alatt kisütjük.
    Hagyjuk kihűlni, és utána szeleteljük.


    Megjegyzés:

    Készíthetjük meggyel is. yes:


    -----------------------------------

      Pontos idő: Pént. Nov. 01 2024, 01:09