Sóskafőzelék
Hozzávalók:
65 dkg sóska
2 evőkanál olaj
cukor
só
1 pohár tejföl
1 evőkanál liszt
Elkészítés:
A sóskát megmosom, a vastag eret kitépem a levelekből, és aprítóval összevágom. A felmelegített olajon átforgatom az összeszecskázott sóskát, majd miután összeesett, aláöntök egy kevés vizet, és fedő alatt pár percig párolom.
Megsózom, kicsit megcukrozom, és felengedem a liszttel elkevert tejföllel. Besűrítem, és ha szükséges, kevés vízzel vagy tejjel hígítom.
------------------------------
Hozzávalók:
65 dkg sóska
2 evőkanál olaj
cukor
só
1 pohár tejföl
1 evőkanál liszt
Elkészítés:
A sóskát megmosom, a vastag eret kitépem a levelekből, és aprítóval összevágom. A felmelegített olajon átforgatom az összeszecskázott sóskát, majd miután összeesett, aláöntök egy kevés vizet, és fedő alatt pár percig párolom.
Megsózom, kicsit megcukrozom, és felengedem a liszttel elkevert tejföllel. Besűrítem, és ha szükséges, kevés vízzel vagy tejjel hígítom.
------------------------------