Bagolyszem
hozzávalók
1 csomag leveles tészta
10 dkg reszelt trappista sajt
kevés ketchup
4 db virsli
elkészítés
A leveles tésztát kinyújtjuk, megkenjük a ketchuppal, és megszórjuk a sajttal.
A tészta két szélére teszünk két-két virslit, amiket feltekerünk úgy, hogy középen találkozzanak (tésztával elválasztva).
Késsel 2 centis szeletekre vágjuk, majd sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük őket.
Előmelegített sütőben 20 perc alatt megsütjük.
hozzávalók
1 csomag leveles tészta
10 dkg reszelt trappista sajt
kevés ketchup
4 db virsli
elkészítés
A leveles tésztát kinyújtjuk, megkenjük a ketchuppal, és megszórjuk a sajttal.
A tészta két szélére teszünk két-két virslit, amiket feltekerünk úgy, hogy középen találkozzanak (tésztával elválasztva).
Késsel 2 centis szeletekre vágjuk, majd sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük őket.
Előmelegített sütőben 20 perc alatt megsütjük.