Rablóhús
hozzávalók 6 főre
50 dkg sertéshús
3 fej vöröshagyma
20 dkg húsos szalonna
1 szál kolbász
3 burgonya
grillfűszer
só
őrölt bors
elkészítés
A hozzávalókat feldaraboljuk. A húst befűszerezzük és 1-2 órára hűtőbe tesszük. A krumplikat sózzuk, borsozzuk.
Pálcikára szépen felfűzzük őket: hús, hagyma, kolbász, krumpli, szalonna...
Tepsibe tesszük és fóliával lefedve, közepes lángon 60 percig sütjük.
60 perc elteltével levesszük a fóliát és anélkül még további 30 percig pirítjuk.
Salátával tálaljuk.
hozzávalók 6 főre
50 dkg sertéshús
3 fej vöröshagyma
20 dkg húsos szalonna
1 szál kolbász
3 burgonya
grillfűszer
só
őrölt bors
elkészítés
A hozzávalókat feldaraboljuk. A húst befűszerezzük és 1-2 órára hűtőbe tesszük. A krumplikat sózzuk, borsozzuk.
Pálcikára szépen felfűzzük őket: hús, hagyma, kolbász, krumpli, szalonna...
Tepsibe tesszük és fóliával lefedve, közepes lángon 60 percig sütjük.
60 perc elteltével levesszük a fóliát és anélkül még további 30 percig pirítjuk.
Salátával tálaljuk.