JOLCSI OLDALA

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
JOLCSI OLDALA

Minden, ami érdekel

*** 2024 évi SZINGAPÚR Nagydíj *** 09-20-án 11:30 Első Szabadedzés *** 15:00 2. Szabadedzés*** 09-21.-én 11:30 3. Szabadedzés***15:00 Időmérő ***09-22.-én 14:00 FUTAM ***

A maják titkos képességeikkel felfrissítik az ősi tudást, amivel beteljesülnek jóslataik.

Jolcsi
    Jolcsi
    Admin

Hozzászólások száma : 5844

A maják titkos képességeikkel felfrissítik az ősi tudást, amivel beteljesülnek jóslataik. Empty A maják titkos képességeikkel felfrissítik az ősi tudást, amivel beteljesülnek jóslataik.

Témanyitás  Jolcsi Csüt. Ápr. 28 2011, 22:49

A maják titkos képességeikkel felfrissítik az ősi tudást,
    amivel beteljesülnek jóslataik.

A maják titkos képességeikkel felfrissítik az ősi tudást, amivel beteljesülnek jóslataik. Drunvalo_melchizedek_rs292x217
    Drunvalo Melchizedek

A maják az elmúlt 527 évben nem jósoltak egy szót sem, de én engedélyt kaptam a guatemalai Maja Bölcsek Nemzeti Tanács vezetőjétől, Don Alejandró-tól.

drunvalo2.jpg A maják az elmúlt 527 évben nem jósoltak egy szót sem, de én engedélyt kaptam a guatemalai Maja Bölcsek Nemzeti Tanácsától és a maja nemzet vezetőjétől, Don Alejandro Cirilo Perez Oxlaj-tól, hogy tolmácsoljm az ő nézeteiket a maja naptárról, különös tekintettel 2012 december 21-ére, melynek megítélése különbözik a világban közkeletű magyarázattól.

Kevesebb, mit 2 és fél évvel vagyunk a híres maja jóslat időpontja előtt. A jóslat tartalma annyira rendkívüli, hogy mindenkinek tudomást kell róla szerezni, hiszen a földön minden férfi, nő és gyermek sorsát jelentősen befolyásolja, ha a maja jóslatban foglaltak igaznak bizonyulnak.
    A maja naptár 2012 december 21-e körül egy időablak megjelenését jósolja, amit az idők végezetének nevez. Ahogy bizonyára Önök is tudják, már beléptünk ebbe az időablakba. Vagyis az IDŐK VÉGEZETÉN belül élünk.
    Kapcsolja újra össze a szívét a Föld Szívével, a Nap Szívével és a Világegyetem Szívével, mert ez a maja útja annak, hogy túlélje mindazt ami nemsokára megtörténik.

A maják az elmúlt 527 évben nem jósoltak egy szót sem, de én engedélyt kaptam a guatemalai Maja Bölcsek Nemzeti Tanácsától és a maja nemzet vezetőjétől, Don Alejandro Cirilo Perez Oxlaj-tól, hogy tolmácsoljm az ő nézeteiket a maja naptárról, különös tekintettel 2012 december 21-ére, melynek megítélése különbözik a világban közkeletű magyarázattól.

Szintén szót ejtek a maja jóslatok alapján a maja nemzet születéséről, hogy bemutassam a felhalmozott tudást, tapasztalatot, bölcsességet, a 13.000 évnyi történelem emlékeit és történeteit. A maják tudások jórészét elvesztették, amikor a spanyol hódítók leigázták a maja nemzetet. De a maják rendelkeznek azzal a titkos képességgel, hogy felfrissítsék ezt a tudást, hogy beteljesítsék jóslataikat.

Kevesebb, mit 2 és fél évvel vagyunk a híres maja jóslat időpontja előtt. A jóslat tartalma annyira rendkívüli, hogy mindenkinek tudomást kell róla szerezni, hiszen a földön minden férfi, nő és gyermek sorsát jelentősen befolyásolja, ha a maja jóslatban foglaltak igaznak bizonyulnak.

A maja naptár 2012 december 21-e körül egy időablak megjelenését jósolja, amit az idők végezetének nevez. Ahogy bizonyára Önök is tudják, már beléptünk ebbe az időablakba. Vagyis az IDŐK VÉGEZETÉN belül élünk.

Kapcsolja újra össze a szívét a Föld Szívével, a Nap Szívével és a Világegyetem Szívével, mert ez a maja útja annak, hogy túlélje mindazt ami nemsokára megtörténik.

Szintén szót ejtek a maja jóslatok alapján a maja nemzet születéséről, hogy bemutassam a felhalmozott tudást, tapasztalatot, bölcsességet, a 13.000 évnyi történelem emlékeit és történeteit. A maják tudások jórészét elvesztették, amikor a spanyol hódítók leigázták a maja nemzetet. De a maják rendelkeznek azzal a titkos képességgel, hogy felfrissítsék ezt a tudást, hogy beteljesítsék jóslataikat.

http://hu.esoguru.com/2012-orok-idok-majai?utm_source=newsletter_hu&utm_medium=email&utm_campaign=week_17

Pontos idő: Pént. Nov. 22 2024, 13:01