JOLCSI OLDALA

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
JOLCSI OLDALA

Minden, ami érdekel

*** 2024 évi SZINGAPÚR Nagydíj *** 09-20-án 11:30 Első Szabadedzés *** 15:00 2. Szabadedzés*** 09-21.-én 11:30 3. Szabadedzés***15:00 Időmérő ***09-22.-én 14:00 FUTAM ***

Első kézből kaphatja meg a maja próféciát és betekintést nyerhet a maja kultúrába.

Jolcsi
    Jolcsi
    Admin

Hozzászólások száma : 5844

Első kézből kaphatja meg a maja próféciát és betekintést nyerhet a maja kultúrába. Empty Első kézből kaphatja meg a maja próféciát és betekintést nyerhet a maja kultúrába.

Témanyitás  Jolcsi Csüt. Ápr. 28 2011, 22:56

Első kézből kaphatja meg a maja próféciát
    és betekintést nyerhet a maja kultúrába.

A maja jövendölés szerint 2012. december 21-én vége egy csillagászati ciklusnak, ami sokak szerint a Földön katasztrófákhoz vezet.

Első kézből kaphatja meg a maja próféciát és betekintést nyerhet a maja kultúrába. Don_alejandro_wandering_wolf_rs292x217
    Don Alejandro

A maja jövendölés szerint 2012. december 21-én vége egy csillagászati ciklusnak, ami sokak szerint a Földön katasztrófákhoz vezet.

A maja naptárak időszámítása 2012. december 21-én véget ér. Ebben sokan világvégi próféciát látnak, mások szerint azonban csak egy olyan ciklus végéről van szó, amely i. e. 3114. augusztus 13-án kezdődött el. Ezután újabb 5125 éves időszak veszi kezdetét, amely teljesen különbözik majd az előzőektől. Az átmenet feltehetően nem lesz zökkenőmentes A maja kalendáriumokból kiolvasták az elemzők, hogy a 16 milliárd évvel ezelőtt történt ősrobbanás óta milyen fejlődési szakaszokon ment át az emberiség.

donalejandrociriloperezoxlaj.jpg Az elképzelés követői úgy vélik, a maják valaha Atlantisz örökösei voltak, és rendelkeztek a jövőt illető információkkal is. Kultúrájuk Mexikó déli területeitől Honduras nyugati részéig virágzott, és tény, hogy egyik-másik találmányuk jóval megelőzte a korát. (Többek között írott nyelvvel, magas színvonalú építészettel, valamint fejlett csillagászati és matematikai rendszerrel büszkélkedhettek.) A maja próféciák szerint a mostanában érezhető átalakulási folyamat a 2012-es év karácsonya előtti napokban éri el tetőfokát. Az ókor legpontosabbnak számító naptára éppen ezért 2012. december 21-én véget is ér.

Az ehhez kapcsolódó átalakulás célja, hogy nehézségekkel teli és kaotikus anyagi világunkból felemelkedjünk a fél-anyagi létbe, melynek fő jellemzője a könnyebbé és könnyedebbé válás. Nem csupán a fizikai súlyok, terhek válnak légiesebbé, hanem a nehéz lelki és szellemi energiák – mint gyűlölet, bosszú, mártíromság, irigység, félelem – is könnyebben kezelhetőek lesznek e változást követően. A tudat tágulását igénylő felemelkedés a rengeteg nehéz, lehúzó energia miatt feltehetően nem következik be automatikusan, hanem tennünk is kell a fejlődés eléréséért.

Az előadás során első kézből kaphatja meg a maja próféciát és betekintést nyerhet a maja kultúrába. Általában nagyon sok 2012-vel összefüggő dolog tisztázódik Nomád Farkas előadásain. Tisztábban fogjuk érteni azt a változási szakaszt amiben vagyunk, és ami legnagyobb dolog, bíztatóbb képet kapunk a jövőnkről.

Eloszlanak tévhitek a világvégéről, amit a közhiedelem szerint a maják jósoltak meg. Tisztábban fogjuk érteni azt a változási szakaszt, amiben vagyunk, és ami a legnagyobb dolog, egy biztatóbb képet kapunk a jövőnkről!

http://hu.esoguru.com/maya_2012?utm_source=newsletter_hu&utm_medium=email&utm_campaign=week_17

Pontos idő: Pént. Nov. 22 2024, 13:37