JOLCSI OLDALA

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
JOLCSI OLDALA

Minden, ami érdekel

*** 2024 évi SZINGAPÚR Nagydíj *** 09-20-án 11:30 Első Szabadedzés *** 15:00 2. Szabadedzés*** 09-21.-én 11:30 3. Szabadedzés***15:00 Időmérő ***09-22.-én 14:00 FUTAM ***

3 filléres öregedésgátló a konyhából

Jolcsi
    Jolcsi
    Admin

Hozzászólások száma : 5844

3 filléres öregedésgátló a konyhából Empty 3 filléres öregedésgátló a konyhából

Témanyitás  Jolcsi Kedd Május 03 2011, 08:21

3 filléres öregedésgátló a konyhából

A nők jelentős része a középkor küszöbén szemesül a korábban jelentéktelennek tűnő ráncokkal és egyre gyakrabban tapasztalja, hogy a bőr rugalmassága csökken. A túlzásba vitt napozás, a stresszes életmód, a mostoha bánásmód nyomot hagy az arcon, ráadásul a hormonális változások is befolyásolják a bőr állapotát. Ahogy a korábbi helytelen bánásmód, úgy a gondoskodás és a kiegyensúlyozott életmód is meglátszik a bőrön ebben az életszakaszban.

Természetes segítők

Az uborkát nemcsak frissítő szempakolásként érdemes használnod, leve ugyanis gazdagon hidratálja a bőrfelszínt, csillapítja az irritációt és rendszeresen használva – a citrom levéhez hasonlóan – halványítja az elszíneződéseket.

A méz és a természetes növényi olajok régóta ismert szépítők. Fél pohár natúr joghurthoz adj egy fél evőkanál mézet és egy pár csepp búzacsíra-, édesmandula- vagy olívaolajat, jól keverd el és vidd fel a megtisztított bőrre. Hagyd hatni tíz percig, majd langyos vízzel öblítsd le.

Egy tojássárgájához adj egy fél evőkanál olívaolajat, majd egyenletesen keverj el benne egy kiskanál narancslevet. Vidd fel az arcodra, várj tizenöt-húsz percet, majd langyos vízzel mosd le.

http://www.freespirit.hu/szepseg/3_filleres_oregedesgatlo_a_konyhabol_felejtsd_el_a_botoxot

Pontos idő: Pént. Nov. 22 2024, 13:55