JOLCSI OLDALA

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
JOLCSI OLDALA

Minden, ami érdekel

*** 2024 évi SZINGAPÚR Nagydíj *** 09-20-án 11:30 Első Szabadedzés *** 15:00 2. Szabadedzés*** 09-21.-én 11:30 3. Szabadedzés***15:00 Időmérő ***09-22.-én 14:00 FUTAM ***

Jól kicseszett Orbán Wolf Katival!

Jolcsi
    Jolcsi
    Admin

Hozzászólások száma : 5844

Jól kicseszett Orbán Wolf Katival!  Empty Jól kicseszett Orbán Wolf Katival!

Témanyitás  Jolcsi Hétf. Május 16 2011, 14:29

Jól kicseszett Orbán Wolf Katival!

Habár nem volt nemzeti katasztrófa, azért némi töprengésre késztet az idei Eurovíziós Dalfesztivál. A további szószaporítás helyett: Wolf Katinak mindössze két ellensége volt Düsseldorfban. Európa és Orbán Viktor.

Európának a töke tele van Magyarországgal, márpedig a dalfesztiválon nem a dalok, hanem az országok versenyeznek, ami eleve borítékolva van a szavazási rendszerben. Wolf Katinak valójában volt még némi esélye a versenyen, hiszen a dala jó volt, az egyik legjobb, ha nem a legjobb a mezőnyben, ő maga pedig kiváló, vérprofi előadó. A kegyelemdöfés azonban egyenesen a miniszterelnöktől érkezett. Pontosan akkor, amikor a mi Szeretett Bölcs Vezérünk a Facebookon bejelentette, hogy szurkol a magyar versenyzőnek.

Ezt nem kellett volna, miniszterelnök úr! Tessék már megérteni, hogy ha ön valakiről nyilvánosan kijelenti, hogy kedveli, akkor attól a pillanattól kezdve ő – IS! – szalonképtelenné válik a demokratikus világban! Vagy ez volt a cél?

http://napizeje.blog.hu/2011/05/15/jol_kicseszett_orban_wolf_katival

Pontos idő: Pént. Nov. 22 2024, 22:41