Tatár beefsteak
hozzávalók 4 főre
* 60 dkg bélszín, vagy fehérpecsenye darálva
* 2 fej vöröshagyma, finomra vágva
* 1 púpos kk pirospaprika
* 1 kk só
* mustár
* bors
* 1 tojás sárgája
elkészítés
1. A darált marhahúst összekeverjük a hozzávalókkal. (A fűszereket ízlés szerint adagoljuk.)
2. Tálalás előtt legalább 3 - 4 órát pihentessük a hűtőszekrényben.
Pirítós kenyérrel kínáljuk.
-------------------------------
hozzávalók 4 főre
* 60 dkg bélszín, vagy fehérpecsenye darálva
* 2 fej vöröshagyma, finomra vágva
* 1 púpos kk pirospaprika
* 1 kk só
* mustár
* bors
* 1 tojás sárgája
elkészítés
1. A darált marhahúst összekeverjük a hozzávalókkal. (A fűszereket ízlés szerint adagoljuk.)
2. Tálalás előtt legalább 3 - 4 órát pihentessük a hűtőszekrényben.
Pirítós kenyérrel kínáljuk.
-------------------------------