JOLCSI OLDALA

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
JOLCSI OLDALA

Minden, ami érdekel

*** 2024 évi SZINGAPÚR Nagydíj *** 09-20-án 11:30 Első Szabadedzés *** 15:00 2. Szabadedzés*** 09-21.-én 11:30 3. Szabadedzés***15:00 Időmérő ***09-22.-én 14:00 FUTAM ***

Brad Pitt és Mel Gibson új filmjét is hiába várjuk

Jolcsi
    Jolcsi
    Admin

Hozzászólások száma : 5844

Brad Pitt és Mel Gibson új filmjét is hiába várjuk Empty Brad Pitt és Mel Gibson új filmjét is hiába várjuk

Témanyitás  Jolcsi Szer. Jún. 15 2011, 12:15

Brad Pitt és Mel Gibson új filmjét is hiába várjuk

Brad Pitt és Mel Gibson új filmjét is hiába várjuk 20110516thetreeof2
    Brad Pitt (középen) Az élet fája című filmben

Mégsem mutatják be a magyar mozikban a Brad Pitt főszereplésével készült Az élet fája (kritikánk) című filmet - közölte a film magyarországi forgalmazója, a Fórum Hungary. Az idei cannes-i filmfesztiválon Arany Pálma-díjjal kitüntetett alkotás hazai premierje augusztus 25-re volt kitűzve, és a fesztivál után még az is felmerült, hogy akár egy korábbi időpontra kerülhet a bemutató (a filmet Amerikában május 27-e óta vetítik), de a forgalmazó végül úgy döntött, hogy egyáltalán nem viszi mozikba a filmet.

"A jogtulajdonossal közösen összevetettük a bemutatás költségeit a lehetséges bevétellel, és úgy döntöttünk, ezt a filmet kereskedelmileg kockázatos lenne Magyarországon bemutatni" - indokolta a döntést az [origo] kérdésére Farkas Sándor, a Fórum Hungary ügyvezető-igazgatója.

Az 1994-es Egy kis szívesség óta Brad Pitt összes filmje kapott magyar mozibemutatót, és az 1999-es Rosetta óta Az élet fája lesz az első Arany Pálma-díjas film, amelyik nem kerül a magyar mozikba.

Arról egyelőre nincs információnk, hogy mikor jelenik meg DVD-n Az élet fája és The Beaver.

http://www.origo.hu/filmklub/blog/hir/20110615-sem-brad-pitt-sem-mel-gibson-uj-filmje-nem-jon.html

Pontos idő: Pént. Nov. 22 2024, 22:41