JOLCSI OLDALA

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
JOLCSI OLDALA

Minden, ami érdekel

*** 2024 évi SZINGAPÚR Nagydíj *** 09-20-án 11:30 Első Szabadedzés *** 15:00 2. Szabadedzés*** 09-21.-én 11:30 3. Szabadedzés***15:00 Időmérő ***09-22.-én 14:00 FUTAM ***

Ruhatiszítás természetesen: mosódióval

Jolcsi
    Jolcsi
    Admin

Hozzászólások száma : 5844

Ruhatiszítás természetesen: mosódióval Empty Ruhatiszítás természetesen: mosódióval

Témanyitás  Jolcsi Csüt. Márc. 03 2011, 18:24

Ruhatiszítás természetesen: mosódióval

Ruhatiszítás természetesen: mosódióval Washing_nut2

Miért jobb a mosószernél?

A mosódió teljes egészében természetes tisztítószer. Ez azt jelenti, hogy semmilyen formában nem tartalmaz vegyszert, amely a szervezetre, vagy a környezetre káros hatást gyakorolna. Biztonságosan alkalmazható allergiás tünetek esetében is, mely sokszor éppen a mosószerekben található kémiai anyagok miatt alakul ki.

Bababarát

Hatalmas tisztítóerővel bír, mégis gyengéd a színekkel és kíméletes a szövetekkel. Ezen meg sem kell lepődnünk, hiszen a természetből származik. Nagy előnyt jelentenek ezek a tulajdonságok, főleg ha baba van a családban.

Az ő érzékeny bőrük és fejlődő szervezetük számára különösen fontos, hogy minél kevesebb vegyszerrel érintkezzenek.
    Ezért a babaholmit csak mosódióval ajánlott tisztítani.

Alternatív megoldás a jövőnkért

Környezetünket számtalan módon pusztítjuk, melynek köszönhetően egyre ijesztőbb formában jelzi a bolygó, hogy határt kell szabnunk a környezetkárosító életmódunknak.

A mosódió alkalmazása apró tettnek tűnik ebben a folyamatban, de elegendő belegondolnunk abba, hogy egy háztartás rövid idő alatt is sok liter vegyszerrel károsított vizet enged a csatornába.

Így ha egyre több család áll át erre a környezetbarát megoldásra, annak valóban nagy jelentősége lesz.

--------------------

Ruhatiszítás természetesen: mosódióval Tollaskutyus

--------------------

Pontos idő: Pént. Nov. 22 2024, 23:42