JOLCSI OLDALA

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
JOLCSI OLDALA

Minden, ami érdekel

*** 2024 évi SZINGAPÚR Nagydíj *** 09-20-án 11:30 Első Szabadedzés *** 15:00 2. Szabadedzés*** 09-21.-én 11:30 3. Szabadedzés***15:00 Időmérő ***09-22.-én 14:00 FUTAM ***

Az álmaid valóra válnak!

Jolcsi
    Jolcsi
    Admin

Hozzászólások száma : 5844

Az álmaid valóra válnak! Empty Az álmaid valóra válnak!

Témanyitás  Jolcsi Szomb. Júl. 16 2011, 19:51

Az álmaid valóra válnak!

A legjelentősebb akadály, mely az álmaink megvalósulásának útjában áll, hogy nem hisszük el: megérdemeljük, hogy valóra váljanak a vágyaink. Épp ezért amint kigondolunk egy kívánságot, máris hozzátesszük a de szócskát. Például:„Gazdag szeretnék lenni, de nekem úgysincs szerencsém."

Az álmaid valóra válnak! 490_370

Ez a fajta kishitűség elkeseredést és negatív energiákat szül, ez pedig kizárja annak lehetőségét, hogy bevonzzuk életünkbe a szépet. A legnagyobb próbatétel, hogy elfogadjuk: jogunkban áll kívánni és vágyni. Az első számú szabály, hogy higgyünk és akarjunk! Nem elég, ha csak megfordul a fejünkben, mitől válna teljesebbé az életünk – tudatos szintre kell emelnünk a vágyainkat! A következő gyakorlat ebben segít: ha türelemmel és őszintén végzed őket, nem várat magára sokáig a szerencse!

Akarom, de...

Írd le egy papírlapra egymás alá a hat leghőbb vágyad, majd a mellettük lévő oszlopba azt, hogyan érzel valójában az adott kívánságokkal szemben. Légy teljesen őszinte!

Most gondold végig, mit miért írtál be a második oszlopba. Ezután fogalmazd át a vágyaidat úgy, hogy ne tudj melléjük rendelni egyetlen kifogást sem, hanem örömet, izgalmat érezz velük kapcsolatban! Addig gyakorolj, amíg biztosan tudod: ezekre a dolgokra vágysz.

http://www.pink.hu/blikknok/az-almaid-valora-valnak-2141002?referer=hirkereso

Pontos idő: Pént. Nov. 22 2024, 13:24