JOLCSI OLDALA

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
JOLCSI OLDALA

Minden, ami érdekel

*** 2024 évi SZINGAPÚR Nagydíj *** 09-20-án 11:30 Első Szabadedzés *** 15:00 2. Szabadedzés*** 09-21.-én 11:30 3. Szabadedzés***15:00 Időmérő ***09-22.-én 14:00 FUTAM ***

Megoldódott a Bermuda-háromszög rejtélye

Jolcsi
    Jolcsi
    Admin

Hozzászólások száma : 5844

Megoldódott a Bermuda-háromszög rejtélye Empty Megoldódott a Bermuda-háromszög rejtélye

Témanyitás  Jolcsi Vas. Aug. 28 2011, 18:40

Megoldódott a Bermuda-háromszög rejtélye

Egyszerű fizikai és kémiai folyamattal magyarázzák az eltűnéseket

Feledkezzünk meg Atlantisz piramisairól, az ufókról és bizarr meteorológiai eseményekről: a Bermuda-háromszög rejtélyére igen egyszerű a magyarázat.

Megoldódott a Bermuda-háromszög rejtélye Lead_370

Joseph Monaghan és David May ausztrál tudós-kutatók nemrégiben jelentették be, hogy megoldották az eltűnt repülőgépek és hajók okozójának, a Bermuda-háromszögnek a titkát. A döbbenetes leleplezés, ahogyan ők nevezik, igen egyszerű magyarázat ahhoz képest, hogy eddig milyen történetek keringtek a térségről. A kutatás eredményét az American Journal of Physics folyóiratban tették közzé.

A tudósok állítják: a metángáz tehet mindenről. A jelentés szerint a metán-hidrát, amely fagyott állapotban a sarkköri jégben is megtalálható, olvadással metánt szabadít fel. Amennyiben ez az anyag, mármint a metán valamilyen oknál fogva kikerül a tengervíz nyomása alól, olyan erővel kerül felszínre, hogy képes bármilyen nagyságű és tömegű tárgyat magával rántani a tengerfenékre. A tudósok szerint olyan intenzív lehet a kitörés, hogy akár a repülőgépek is belesodródhatnak a metán szívóerejébe.

http://www.mindennapi.hu/cikk/tudomany/megoldodott-a-bermuda-haromszog-rejtelye/2011-08-28/6629

Pontos idő: Pént. Nov. 22 2024, 12:26