Darált húsból rántott hús
Hozzávalók:
50 dkg darált disznóhús,
só,
bors,
kevés tej, vagy tejföl.
panírozáshoz:
tojás,
liszt,
prézli,
sütéshez:
olaj.
Elkészítés:
Összekeverjük a hozzávalókat, hűtőben pihentetjük.
Kézzel fasírt alakú gombócokat formálunk,
óvatosan ellapítjuk, lisztbe, tojásba, majd prézlibe forgatjuk.
Forró olajban kisütjük.
----------------------
Hozzávalók:
50 dkg darált disznóhús,
só,
bors,
kevés tej, vagy tejföl.
panírozáshoz:
tojás,
liszt,
prézli,
sütéshez:
olaj.
Elkészítés:
Összekeverjük a hozzávalókat, hűtőben pihentetjük.
Kézzel fasírt alakú gombócokat formálunk,
óvatosan ellapítjuk, lisztbe, tojásba, majd prézlibe forgatjuk.
Forró olajban kisütjük.
----------------------