Párolt káposzta
Hozzávalók:
1 kg fejes káposzta
75 dkg lila káposzta
olaj,vagy zsir
ecet
őrölt kömény
só
cukor
Elkészítés:
Vékony szeletekre vágjuk a káposztát vagy legyaluljuk.
Az olajon,vagy zsiron kevés vizzel megpároljuk.
Ha puha, ecettel, cukorral, köménnyel, sóval izesitjük.
Tanácsok:
Sült hús, sült hurka, vagy Stefánia-vagdalt mellé nagyon finom, de ha sok, le is lehet fagyasztani
-----------------------------
Hozzávalók:
1 kg fejes káposzta
75 dkg lila káposzta
olaj,vagy zsir
ecet
őrölt kömény
só
cukor
Elkészítés:
Vékony szeletekre vágjuk a káposztát vagy legyaluljuk.
Az olajon,vagy zsiron kevés vizzel megpároljuk.
Ha puha, ecettel, cukorral, köménnyel, sóval izesitjük.
Tanácsok:
Sült hús, sült hurka, vagy Stefánia-vagdalt mellé nagyon finom, de ha sok, le is lehet fagyasztani
-----------------------------