6-féle húspác grillezéshez
hozzávalók 4 főre
(kb. 50 dkg húshoz)
Csípős-paradicsomos páchoz:(csirkeszárny,csirkecomb)
1dl balzsamecet
3 ek ketchup
2 ek cukor
2 kk csili szósz
bors
Fokhagymás-gyömbéres páchoz:(csirkehús,pulykahús,sertéshús)
1 fej hagyma
2 ek szójaszósz
1kk cukor
1kk gyömbér
3 gerezd fokhagyma
Paprikás páchoz:(sertéstarja, sertéscomb)
0,5 dl olívaolaj
2 kk mustár
1dl tej
1kk delikát
1db csípőspaprika
Barna páchoz:(sertés)
5 ek ketchup
5 ek méz
3 ek szójaszósz
0,5 dl olívaolaj
Joghurtos páchoz:(csirkehús,pulykahús)
2 dl joghurt
só
0,5 dl olívaolaj
3 gerezd fokhagyma
Worchester páchoz:(sertéshús,marhahús)
2 kk worchester szósz
0,5 dl borecet
2 ek mustár
0,5 dl olívaolaj
2 gerezd fokhagyma
1kk csili szósz
1kk őrölt babérlevél
bors
hozzávalók 4 főre
(kb. 50 dkg húshoz)
Csípős-paradicsomos páchoz:(csirkeszárny,csirkecomb)
1dl balzsamecet
3 ek ketchup
2 ek cukor
2 kk csili szósz
bors
Fokhagymás-gyömbéres páchoz:(csirkehús,pulykahús,sertéshús)
1 fej hagyma
2 ek szójaszósz
1kk cukor
1kk gyömbér
3 gerezd fokhagyma
Paprikás páchoz:(sertéstarja, sertéscomb)
0,5 dl olívaolaj
2 kk mustár
1dl tej
1kk delikát
1db csípőspaprika
Barna páchoz:(sertés)
5 ek ketchup
5 ek méz
3 ek szójaszósz
0,5 dl olívaolaj
Joghurtos páchoz:(csirkehús,pulykahús)
2 dl joghurt
só
0,5 dl olívaolaj
3 gerezd fokhagyma
Worchester páchoz:(sertéshús,marhahús)
2 kk worchester szósz
0,5 dl borecet
2 ek mustár
0,5 dl olívaolaj
2 gerezd fokhagyma
1kk csili szósz
1kk őrölt babérlevél
bors