JOLCSI OLDALA

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
JOLCSI OLDALA

Minden, ami érdekel


*** 2024 évi SZINGAPÚR Nagydíj *** 09-20-án 11:30 Első Szabadedzés *** 15:00 2. Szabadedzés*** 09-21.-én 11:30 3. Szabadedzés***15:00 Időmérő ***09-22.-én 14:00 FUTAM ***

    Csopaki aprópecsenye

    Jolcsi
    Jolcsi
    Admin


    Hozzászólások száma : 5844
    Points : 18771
    Reputation : 4
    Join date : 2011. Feb. 25.
    Tartózkodási hely : Hungary

    Csopaki aprópecsenye Empty Csopaki aprópecsenye

    Témanyitás  Jolcsi Szomb. Aug. 25 2012, 23:39




    Csopaki aprópecsenye


    Csopaki aprópecsenye Csopaki-apropecsenye-fahej-konyhajabol



    hozzávalók

    40 dkg csirkemell-filé
    10 dkg füstölt szalonna
    10 dkg gomba
    10 dkg zöldborsó
    1 nagy fej vöröshagyma
    1 gerezd fokhagyma
    1 zöldpaprika
    1 paradicsom
    1 cs petrezselyemzöld

    bors

    elkészítés

    A szalonnát apró kockákra vágjuk, és kisütjük a zsírját.
    Félidőben hozzááadjuk a felkockázott hagymát, és üvegesre dinszteljük.
    A csirkehúst csíkokra vágjuk és a hagymára dobva fehéredésig pirítjuk, kb 15 percig.
    Hozzáadjuk a felszeletelt gombát és a zöldborsót.
    Sózzuk, borsozzuk, átkeverjük.
    Ezután a felszeletelt zöldpaprikát és paradicsomot, a felaprított petrezselyemzöldet és a fokhagymát tesszük bele.
    Kevergetve addig pároljuk, míg a hús megpuhul.
    Jobb, ha lefedjük közben.

    Petrezselymes burgonya vagy kevés olajon átsütött, főtt burgonya illik hozzá.





      Pontos idő: Pént. Nov. 22 2024, 19:00