Kevert piskóta
Hozzávalók:
20 dkg liszt,
20 dkg cukor,
fél tasak sütőpor,
2 db tojás,
2 dl natúr joghurt.
Töltéséhez bármilyen lekvár vagy bármilyen puding.
Készítése:
A cukrot kikeverjük a tojások sárgájával, bele keverjük a joghurtot,
majd óvatosan részletekben hozzá adjuk a sütőporral elkevert lisztet és a
tojások kemény habját.
Margarinnal kikent-lisztezett tepsibe simítjuk,
forró sütőben, közepes lángon tűpróbáig sütjük.
Deszkára borítva hagyjuk kihűlni, és két lapra vágva a töltelékkel megtöltjük.
Tetszés szerint felvágjuk, porcukorral hintve tálaljuk.
------------------------
Hozzávalók:
20 dkg liszt,
20 dkg cukor,
fél tasak sütőpor,
2 db tojás,
2 dl natúr joghurt.
Töltéséhez bármilyen lekvár vagy bármilyen puding.
Készítése:
A cukrot kikeverjük a tojások sárgájával, bele keverjük a joghurtot,
majd óvatosan részletekben hozzá adjuk a sütőporral elkevert lisztet és a
tojások kemény habját.
Margarinnal kikent-lisztezett tepsibe simítjuk,
forró sütőben, közepes lángon tűpróbáig sütjük.
Deszkára borítva hagyjuk kihűlni, és két lapra vágva a töltelékkel megtöltjük.
Tetszés szerint felvágjuk, porcukorral hintve tálaljuk.
------------------------