Igazi milánói makaróni
Hozzávalók:
- 3 dl zöldségalaplé
- 4 szál sáfrány
- 8 dkg vaj
- 1 fej vöröshagyma
- 70 dkg tészta
- 8 evőkanál reszelt parmezán
- só
Elkészítése:
Meglepő mártás - merthogy nincs!
* Az alaplét felforraljuk, majd hozzáadjuk a sáfrányt, és még néhány percig forraljuk.
* A felhevített vajon megdinszteljük az apróra vágott hagymát.
* Közben a tésztát lobogó sós vízben al dentére főzzük, majd leszűrjük.
* Az alaplét összekeverjük a hagymával, majd összeforgatjuk a tésztával és a parmezánnal.
Forrón tálaljuk.
--------------------------------------
http://www.receptvarazs.hu/receptek/mit_fozzek_ma/igazi_milanoi_makaroni
Hozzávalók:
- 3 dl zöldségalaplé
- 4 szál sáfrány
- 8 dkg vaj
- 1 fej vöröshagyma
- 70 dkg tészta
- 8 evőkanál reszelt parmezán
- só
Elkészítése:
Meglepő mártás - merthogy nincs!
* Az alaplét felforraljuk, majd hozzáadjuk a sáfrányt, és még néhány percig forraljuk.
* A felhevített vajon megdinszteljük az apróra vágott hagymát.
* Közben a tésztát lobogó sós vízben al dentére főzzük, majd leszűrjük.
* Az alaplét összekeverjük a hagymával, majd összeforgatjuk a tésztával és a parmezánnal.
Forrón tálaljuk.
--------------------------------------
http://www.receptvarazs.hu/receptek/mit_fozzek_ma/igazi_milanoi_makaroni