Bundázott spagetti
Hozzávalók:
30 dkg spagetti
10 dkg füstölt sajt
1 kis pohár tejföl
3 db tojás
2 evőkanál olaj
vaj,
só,
zsemlemorzsa
Elkészítés:
Egy mély tepsit kikenünk vajjal, és meghintjük zsemlemorzsával.
A tésztát kifőzzük sós vízben, amibe 1 egy kanál olajat is tettünk.
A tészta felét a tepsi aljára terítjük.
A tojásokat felverjük,, összekeverjük a lereszelt sajttal, és tejföllel,
csipet sóval ízesítjük, és a felét a tésztára simítjuk.
Befedjük a maradék tésztával, és ráöntjük a maradék mártást.
A tetejét megcsepegtetjük egy kis olajjal.
Közepes lángon addig sütjük, amíg szép piros lesz.
----------------------------------
Hozzávalók:
30 dkg spagetti
10 dkg füstölt sajt
1 kis pohár tejföl
3 db tojás
2 evőkanál olaj
vaj,
só,
zsemlemorzsa
Elkészítés:
Egy mély tepsit kikenünk vajjal, és meghintjük zsemlemorzsával.
A tésztát kifőzzük sós vízben, amibe 1 egy kanál olajat is tettünk.
A tészta felét a tepsi aljára terítjük.
A tojásokat felverjük,, összekeverjük a lereszelt sajttal, és tejföllel,
csipet sóval ízesítjük, és a felét a tésztára simítjuk.
Befedjük a maradék tésztával, és ráöntjük a maradék mártást.
A tetejét megcsepegtetjük egy kis olajjal.
Közepes lángon addig sütjük, amíg szép piros lesz.
----------------------------------