GOMBÁS-TEJFÖLÖS SPAGETTI
Hozzávalók:
1 csomag spagetti
20 dkg gomba
15 dkg szalonna
1 fej hagyma
1 nagy pohár tejföl
só,bors,citromlé
1 kávéskanál liszt
Elkészítése:
A spagettit megfőzzük.
A szalonnát vékony csíkokra vágjuk,kevés olajon lepirítjuk, rátesszük az apróra kockázott vöröshagymát, és megdinszteljük.
Majd a felcsíkozott gombát, is és együtt pároljuk tovább.
Sózzuk,borsozzuk,és egy csöpp citromlével ízesítjük.
A tejföllel és a liszttel habarást készítünk, és behabarjuk a gombát.
Majd a kifőtt spagettire tesszük.
Megjegyzés:
Én még tennék bele felcsíkozott fél csirkemell húst is, amit a hagymára tennék
egy kicsit megpirítani, és utána a gombát bele.
Jó étvágyat!
Hozzávalók:
1 csomag spagetti
20 dkg gomba
15 dkg szalonna
1 fej hagyma
1 nagy pohár tejföl
só,bors,citromlé
1 kávéskanál liszt
Elkészítése:
A spagettit megfőzzük.
A szalonnát vékony csíkokra vágjuk,kevés olajon lepirítjuk, rátesszük az apróra kockázott vöröshagymát, és megdinszteljük.
Majd a felcsíkozott gombát, is és együtt pároljuk tovább.
Sózzuk,borsozzuk,és egy csöpp citromlével ízesítjük.
A tejföllel és a liszttel habarást készítünk, és behabarjuk a gombát.
Majd a kifőtt spagettire tesszük.
Megjegyzés:
Én még tennék bele felcsíkozott fél csirkemell húst is, amit a hagymára tennék
egy kicsit megpirítani, és utána a gombát bele.
Jó étvágyat!