JOLCSI OLDALA

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
JOLCSI OLDALA

Minden, ami érdekel


*** 2024 évi SZINGAPÚR Nagydíj *** 09-20-án 11:30 Első Szabadedzés *** 15:00 2. Szabadedzés*** 09-21.-én 11:30 3. Szabadedzés***15:00 Időmérő ***09-22.-én 14:00 FUTAM ***

    CIGÁNYPECSENYE, ahogy én szeretem

    Jolcsi
    Jolcsi
    Admin


    Hozzászólások száma : 5844
    Points : 18771
    Reputation : 4
    Join date : 2011. Feb. 25.
    Tartózkodási hely : Hungary

    CIGÁNYPECSENYE, ahogy én szeretem Empty CIGÁNYPECSENYE, ahogy én szeretem

    Témanyitás  Jolcsi Pént. Szept. 14 2012, 15:12




    CIGÁNYPECSENYE, ahogy én szeretem


    CIGÁNYPECSENYE, ahogy én szeretem Cig%C3%A1nypecsenye3



    Hozzávalók:

    60 dkg sertéstarja
    10 dkg füstölt szalonna
    15 dkg húsos szalonna
    25 dkg vöröshagyma
    5 gerezd fokhagyma
    1 kávéskanálnyi só
    1 kiskanál fehér őrölt bors
    1 dl étolaj
    1 evőkanál Pirospaprika

    Elkészítés

    Az olajba tesszük a sót, borsot, fokhagymát, összekeverjük, a szeletekre vágott tarját beleforgatjuk.
    3 órahosszáig betesszük a hűtőbe.
    A szalonnát négyfelé vágjuk, bevagdossuk, kisütjük, félretesszük.
    A vöröshagymát karikákra vágjuk, és a szalonnazsírban kisütjük, félretesszük.
    A megmaradt zsírt kicsit kipótoljuk, és megsütjük benne a húst.
    Sült burgonyával tálaljuk.
    A burgonya mellé rakjuk a kétféle sült szalonnát és a húst, megszórjuk pirospaprikával. Rátesszük a sült hagymakarikákat.

    Salátát, uborkát adhatunk hozzá.




      Pontos idő: Pént. Nov. 01 2024, 08:27