JOLCSI OLDALA

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
JOLCSI OLDALA

Minden, ami érdekel


*** 2024 évi SZINGAPÚR Nagydíj *** 09-20-án 11:30 Első Szabadedzés *** 15:00 2. Szabadedzés*** 09-21.-én 11:30 3. Szabadedzés***15:00 Időmérő ***09-22.-én 14:00 FUTAM ***

    Bundás alma.

    Jolcsi
    Jolcsi
    Admin


    Hozzászólások száma : 5844
    Points : 18771
    Reputation : 4
    Join date : 2011. Feb. 25.
    Tartózkodási hely : Hungary

    Bundás alma. Empty Bundás alma.

    Témanyitás  Jolcsi Vas. Jún. 09 2013, 00:38




    Bundás alma


    Bundás alma. RoMa3c0N



    hozzávalók:

    2 nagy db alma
    2,5 dl étolaj a sütéshez
    fahéjas porcukor a megszórásához

    A palacsintatésztához:

    1 tojás
    10 dkg liszt
    1 dl tej
    0,5 dl víz

    elkészítése:

    Az almát megmossuk, a közepét kiszúrjuk és 1 cm vastag karikákra szeljük.
    Ha nem tudjuk a magházat kiszúrni,
    akkor szeletelés után távolítsuk el a magházat, hegyes késsel.

    A tojásból, lisztből, tejből és vízből sűrű palacsintatésztát keverünk.
    Az olajat felforrósítjuk.
    Az almakarikákat belemártjuk a palacsintatésztába és
    a forró olajban mindkét oldalát pirosra sütjük.

    Törlőpapírra szedjük, hogy a felesleges olaj felitatódjon.
    Fahéjas porcukorral meghintve, melegen tálaljuk.


    --------------------------

      Pontos idő: Pént. Nov. 22 2024, 08:42