JOLCSI OLDALA

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
JOLCSI OLDALA

Minden, ami érdekel


*** 2024 évi SZINGAPÚR Nagydíj *** 09-20-án 11:30 Első Szabadedzés *** 15:00 2. Szabadedzés*** 09-21.-én 11:30 3. Szabadedzés***15:00 Időmérő ***09-22.-én 14:00 FUTAM ***

    Tárkonyos hamis raguleves

    Jolcsi
    Jolcsi
    Admin


    Hozzászólások száma : 5844
    Points : 18771
    Reputation : 4
    Join date : 2011. Feb. 25.
    Tartózkodási hely : Hungary

    Tárkonyos hamis raguleves Empty Tárkonyos hamis raguleves

    Témanyitás  Jolcsi Szomb. Aug. 25 2012, 23:55




    Tárkonyos hamis raguleves


    Tárkonyos hamis raguleves Tarkonyos-hamis-raguleves.bjkatatol



    hozzávalók

    1 nagy hagyma
    5 dkg zsír
    25 dkg gomba
    2 sárgarépa
    2 petrezselyem
    kevés gyenge karalábé (ha nincs, ki is maradhat!)
    20 dkg zöldborsó
    1 db fehér paprika
    1 db húsleves kocka

    őrölt bors
    kevés zeller
    petrezselyem zöldje
    tárkony (kb 1 ek-nyi apróra vágva)
    2 ek liszt
    3-4 ek tejföl
    pici ecet

    elkészítés

    Az apró kockákra vágott hagymát a zsíron megpirítjuk.
    Hozzáadjuk a felszeletelt gombát, a karikákra vágott sárgarépát, petrezselymet, kevés zellert és karalábét.
    Megsózzuk 1 tk-nyi sóval, megborsozzuk. Fedő alatt megpároljuk. (Kb. 15 perc)
    Felöntjük másfél liternyi vízzel.
    Hozzátesszük a borsót és a fehér paprikát.
    Ha felforrt a leves, beletesszük a húsleves kockát .
    A petrezselyemzöldjét és a tárkonyt is beleszórjuk.
    Megkóstoljuk, ha szükséges, még sózzuk.
    A lisztből és a tejfölből habarást készítünk, és a levest behabarjuk vele.
    A végén ecettel ízesítjük.
    Kivesszük a paprikát.



      Pontos idő: Pént. Nov. 22 2024, 05:06