ŐSZIBARACKOS TÁSKA (HÁZI FORNETTI)
Janesznak ajánlom!
Hozzávalók:
1 csomag mirelit leveles tészta
1 doboz őszibarack konzerv
kevés porcukor a szóráshoz
1 egész tojás a kenéshez
Elkészítése:
A tésztát kinyújtjuk 3-4 mm vastagra és 10 cm-es kockára vágjuk.
Tojással megkenjük és egy-egy fél őszibarackot teszünk bele.
A tészta egyik felét bevagdaljuk, ráhajtjuk a barackra és tojással kenjük meg.
Forró sütőben sütjük 220-250 fokon.
Reszelt almával is lehet készíteni:
Az almát cukorral fahéjjal, citrommal ízesítjük.
Gyengéden kinyomkodjuk belőle a levet, és lehet tölteni a tésztát.
Nagyon finom, jó étvágyat!!
Janesznak ajánlom!
Hozzávalók:
1 csomag mirelit leveles tészta
1 doboz őszibarack konzerv
kevés porcukor a szóráshoz
1 egész tojás a kenéshez
Elkészítése:
A tésztát kinyújtjuk 3-4 mm vastagra és 10 cm-es kockára vágjuk.
Tojással megkenjük és egy-egy fél őszibarackot teszünk bele.
A tészta egyik felét bevagdaljuk, ráhajtjuk a barackra és tojással kenjük meg.
Forró sütőben sütjük 220-250 fokon.
Reszelt almával is lehet készíteni:
Az almát cukorral fahéjjal, citrommal ízesítjük.
Gyengéden kinyomkodjuk belőle a levet, és lehet tölteni a tésztát.
Nagyon finom, jó étvágyat!!