Almás tepsis krumpli
Hozzávalók:
- 1 kg krumpli
- 1 kg alma
- 4 fej lilahagyma
- egy szál kolbász
- só,
- frissen őrölt bors
- olívaolaj
- kakukkfű
Elkészítése:
* A krumplit pucold meg és vágd kockákra, szórd egy kiolajazott tepsibe.
* Az almát szintén pucold meg, kockázd fel, és dobd a krumplihoz.
* Fűszerezd őket, majd a negyedelt lilahagymákat és szórd közéjük, végül karikázd hozzá a kolbászt is.
* A tetejét szórd meg kakukkfűvel és locsolj rá némi olívaolajat.
* Süsd magas hőfokon körülbelül 10 percig alufólia alatt, majd vedd le e fóliát, és süsd ropogósra.
------------------------------------------
http://www.otvenentul.hu/szabadido/16800
Hozzávalók:
- 1 kg krumpli
- 1 kg alma
- 4 fej lilahagyma
- egy szál kolbász
- só,
- frissen őrölt bors
- olívaolaj
- kakukkfű
Elkészítése:
* A krumplit pucold meg és vágd kockákra, szórd egy kiolajazott tepsibe.
* Az almát szintén pucold meg, kockázd fel, és dobd a krumplihoz.
* Fűszerezd őket, majd a negyedelt lilahagymákat és szórd közéjük, végül karikázd hozzá a kolbászt is.
* A tetejét szórd meg kakukkfűvel és locsolj rá némi olívaolajat.
* Süsd magas hőfokon körülbelül 10 percig alufólia alatt, majd vedd le e fóliát, és süsd ropogósra.
------------------------------------------
http://www.otvenentul.hu/szabadido/16800