Tarhonyás krumpli
Hozzávalók, 2 fő részére
1 kis fakanál zsír
25 dkg tarhonya
2 db közepes krumpli, vékony kockára vágva
6 dl víz
só
Ezen felül lehet beletenni még:
1 db zöldpaprikát, vagy hegyes-erőset, felkarikázva
1 db paradicsomot, kis kockákra vágva
kis db füstölt kolbászt, karikára vágva
Elkészítése:
A zsíron közepes barna színűre pirítjuk a tarhonyát,
majd rádobjuk a kolbász, 1-2 kavarás, és azonnal
hozzáadjuk a többi összetevőt, és felengedjük a 6 dl. vízzel .
Forrás után kis lángon 15 perc alatt készre főzzük.
Bármilyen savanyúság illik hozzá!
-------------------------------------
Hozzávalók, 2 fő részére
1 kis fakanál zsír
25 dkg tarhonya
2 db közepes krumpli, vékony kockára vágva
6 dl víz
só
Ezen felül lehet beletenni még:
1 db zöldpaprikát, vagy hegyes-erőset, felkarikázva
1 db paradicsomot, kis kockákra vágva
kis db füstölt kolbászt, karikára vágva
Elkészítése:
A zsíron közepes barna színűre pirítjuk a tarhonyát,
majd rádobjuk a kolbász, 1-2 kavarás, és azonnal
hozzáadjuk a többi összetevőt, és felengedjük a 6 dl. vízzel .
Forrás után kis lángon 15 perc alatt készre főzzük.
Bármilyen savanyúság illik hozzá!
-------------------------------------