JOLCSI OLDALA

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
JOLCSI OLDALA

Minden, ami érdekel

*** 2024 évi SZINGAPÚR Nagydíj *** 09-20-án 11:30 Első Szabadedzés *** 15:00 2. Szabadedzés*** 09-21.-én 11:30 3. Szabadedzés***15:00 Időmérő ***09-22.-én 14:00 FUTAM ***

Orális szex? A kormány vizsgálatot indít Alföldi mondata kapcsán

Jolcsi
    Jolcsi
    Admin

Hozzászólások száma : 5844

Orális szex? A kormány vizsgálatot indít Alföldi mondata kapcsán Empty Orális szex? A kormány vizsgálatot indít Alföldi mondata kapcsán

Témanyitás  Jolcsi Kedd Május 24 2011, 08:59

Orális szex? A kormány vizsgálatot indít Alföldi mondata kapcsán

A Jobbik képviselői már ünnepelnek a parlamentben, úgy érzik, elkapták a Nemzeti Színház igazgatóját. A Pörzse Sándor által feltett azonnali kérdésre adott miniszteri válaszból valóban úgy tűnik, hogy Alföldi Róbert egy napokkal ezelőtti sajtótájékoztatón mondott válaszáért akár az állásával is fizethet. Az ember tragédiájából lesz a színház tragédiája?

Orális szex? A kormány vizsgálatot indít Alföldi mondata kapcsán Images?q=tbn:ANd9GcSgoeRbFljdScAgaPyrqH08aGh-VX1drb7HaKyz4wpvXeCJxaQl

Napok óta kering az interneten az a párbeszéd, amely Sinkovics Szilvia, a Nemzeti 1 Televízió riportere és Alföldi Róbert, a Nemzeti Színház direktora között zajlott. A riporter azt kérdezte a sajtótájékoztatón: azok után, hogy nagy íróink műveit provokatív és megosztó módon vitte színpadra, nem gondolja-e, hogy le kellene mondania? Erre Alföldi nemmel felelt, majd megkérdezte az újságírót, mit látott a Nemzetiben. Sinkovics Szilvia bevallotta, hogy semmit, majd módosított: látta Az ember tragédiájából az orális jelenetet. Erre Alföldi azt ajánlotta neki: olvassa el Madách Imre művéből a Római színt.

Mikor azt firtatta az úgynevezett online nemzeti televízió riportere: ajánlja-e a darabot tizenkét éveseknek, a válasz igen volt, majd ezután tette hozzá Alföldi: „És önnek pedig kívánok ilyen orális szexet egész életében.” (Az ember tragédiája egyébként gimnáziumi tananyag.)

A teljes cikk itt olvasható:
    http://nol.hu/kult/oralis_szex__a_kormany_vizsgalatot_indit_alfoldi_mondata_kapcsan

Pontos idő: Pént. Nov. 22 2024, 12:40