JOLCSI OLDALA

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
JOLCSI OLDALA

Minden, ami érdekel


*** 2024 évi SZINGAPÚR Nagydíj *** 09-20-án 11:30 Első Szabadedzés *** 15:00 2. Szabadedzés*** 09-21.-én 11:30 3. Szabadedzés***15:00 Időmérő ***09-22.-én 14:00 FUTAM ***

    Csirke- ragu leves

    Admin
    Admin
    Admin


    Hozzászólások száma : 33
    Points : 106
    Reputation : 0
    Join date : 2011. Feb. 23.
    Tartózkodási hely : Hungary

    Csirke- ragu leves Empty Csirke- ragu leves

    Témanyitás  Admin Csüt. Május 03 2012, 07:34




    Csirke- ragu leves



    Csirke- ragu leves Csirkeraguleves



    Hozzávalók:

    40 dkg csirkehús
    1 db vöröshagyma
    5 dkg gomba
    5 dkg zöldborsó
    5 dkg sárgarépa
    5 dkg zeller
    1 dl olívaolaj
    2 dl tejszín
    tárkony
    ecet

    bors
    2-3 gerezd fokhagyma
    1 l víz

    Elkészítés:

    A csirkehúst megtisztítjuk, esetleg kifilézzük, kockákra vágjuk.
    A vöröshagymát felkockázzuk, olívaolajon megfuttatjuk, majd hozzáadjuk a csirkedarabokat, sóval, borssal és fokhagymával ízesítjük, azt is megpirítjuk, majd vízzel felengedve, fedő alatt pároljuk.
    Hozzáadjuk a zöldségeket, majd tárkonnyal, sóval, borssal ízesítve tovább főzzük.
    Ha az alapanyagok megpuhultak, hozzáadjuk a gombát és a zöldborsót, illetve a tejszínt - ezzel sűrítjük -, ha szükséges tárkonyecettel is ízesítjük.
    Tálaláskor meghintjük reszelt citromhéjjal.


    ------------------------------------------



      Pontos idő: Hétf. Nov. 25 2024, 05:11