Cordon bleu, Janesznak ajánlom.
Hozzávalók:
4 vastag szelet borjúcomb (vagy 4 db 1/2 csirkemell )
4 szelet trappista sajt
4 szelet sonka
tojás, liszt, zsemlemorzsa a panírozáshoz
só, bors
olaj a sütéshez
Elkészítés:
A hússzeletet kicsit klopfold ki a klopfoló sima felével.
Vágd vízszintesen félbe, de ne teljesen, és fűszerezd be.
Tegyél mindegyikbe egy-egy szelet sajtot és sonkát, majd fogpiszkálóval tűzd meg.
Panírozd be a húsokat, előbb lisztbe, majd a felvert tojásba, végül a zsemlemorzsába forgatva.
Bő, forró olajban süsd ki.
Sült burgonya, vagy párolt rizs illik hozzá!
Jó étvágyat kívánok! :
Hozzávalók:
4 vastag szelet borjúcomb (vagy 4 db 1/2 csirkemell )
4 szelet trappista sajt
4 szelet sonka
tojás, liszt, zsemlemorzsa a panírozáshoz
só, bors
olaj a sütéshez
Elkészítés:
A hússzeletet kicsit klopfold ki a klopfoló sima felével.
Vágd vízszintesen félbe, de ne teljesen, és fűszerezd be.
Tegyél mindegyikbe egy-egy szelet sajtot és sonkát, majd fogpiszkálóval tűzd meg.
Panírozd be a húsokat, előbb lisztbe, majd a felvert tojásba, végül a zsemlemorzsába forgatva.
Bő, forró olajban süsd ki.
Sült burgonya, vagy párolt rizs illik hozzá!
Jó étvágyat kívánok! :