JOLCSI OLDALA

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
JOLCSI OLDALA

Minden, ami érdekel


*** 2024 évi SZINGAPÚR Nagydíj *** 09-20-án 11:30 Első Szabadedzés *** 15:00 2. Szabadedzés*** 09-21.-én 11:30 3. Szabadedzés***15:00 Időmérő ***09-22.-én 14:00 FUTAM ***

    Grillezett mustáros csirkecomb

    Jolcsi
    Jolcsi
    Admin


    Hozzászólások száma : 5844
    Points : 18771
    Reputation : 4
    Join date : 2011. Feb. 25.
    Tartózkodási hely : Hungary

    Grillezett mustáros csirkecomb Empty Grillezett mustáros csirkecomb

    Témanyitás  Jolcsi Kedd Aug. 14 2012, 22:32



    Grillezett mustáros csirkecomb

    A mustáros csirkecomb egy pikáns, zöldfűszeres változat,
    amely egyszerű és nagyszerű!


    Grillezett mustáros csirkecomb Grillezett%20cs.comb



    Hozzávalók:

    4 csirkecomb
    2ek Dijon mustár
    ½ tk bazsalikom (apróra vágva)
    ½ tk oregano (apróra vágva)
    ½ tk kakukkfű (apróra vágva)
    ½ tk rozmaring (apróra vágva)
    jó a szárított is, ha nincs friss zöld fűszerünk, de abból dupla mennyiséget számoljunk!!
    2 gerezd fokhagyma (préselve)

    Elkészítés:

    A zöldfűszereket keverjük el a mustárral egy nylonzacskóban.
    Adjuk hozzá a csirkecombokat.
    A zacskóra kössünk egy csomót, és nyomkodjuk át a csirkecombokat,
    hogy a pác alaposan befedje őket.
    Tegyük be a hűtőszekrénybe, és pihentessük minimum félórát, de ideálisan 2-4 órát.

    Grillezzük parázson vagy a lávaköves grillsütő felső polcán.
    Tippek
    Természetesen konyhai sütőben is lehet grillezni, de ne túl magas hőmérsékleten!
    A megmaradt páccal egy párszor kenegethetjük sütés közben.



    -----------------------------------

      Pontos idő: Pént. Nov. 01 2024, 00:56