JOLCSI OLDALA

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
JOLCSI OLDALA

Minden, ami érdekel


*** 2024 évi SZINGAPÚR Nagydíj *** 09-20-án 11:30 Első Szabadedzés *** 15:00 2. Szabadedzés*** 09-21.-én 11:30 3. Szabadedzés***15:00 Időmérő ***09-22.-én 14:00 FUTAM ***

    Töltött csirkecomb

    Jolcsi
    Jolcsi
    Admin


    Hozzászólások száma : 5844
    Points : 18771
    Reputation : 4
    Join date : 2011. Feb. 25.
    Tartózkodási hely : Hungary

    Töltött csirkecomb Empty Töltött csirkecomb

    Témanyitás  Jolcsi Pént. Aug. 17 2012, 21:01



    Töltött csirkecomb


    Töltött csirkecomb T%C3%B6lt%C3%B6tt%20csirkecomb%20005



    Hozzávalók:

    4 db kisebb csirkecomb
    4 db zsemle
    4 db tojás
    1 db kis fej vöröshagyma
    1 gerezd fokhagyma
    10 dkg zsír

    törött bors
    majoránna

    Elkészítése:

    A zsemléket beáztatjuk vízbe, a hagymákat megtisztítjuk.
    A vöröshagymát kevés zsíron üvegesre pirítjuk.
    Ha kihűlt akkor a kifacsart zsemlékhez adjuk a fokhagymát belereszeljük.
    Hozzáadjuk a 4 tojást, és fűszerezzük. A majoránnát ne sajnáljuk belőle,
    az adja meg a jó ízét. Jól összedolgozzuk.

    A csirkecombokat megmossuk, és a bőrét ellazítjuk a hústól, és a tölteléket a
    bőre alá töltjük.

    Közepes méretű tepsit zsírral kikenünk, és zsemlemorzsával meghintjük.
    A kimaradt tölteléket a tepsi alján szétosszuk, és erre fektetjük a megtöltött
    csirkecombokat. A maradék zsírral meglocsoljuk, és a tepsit alufóliával letakarjuk.

    200 fokos előmelegített sütőbe toljuk, és 40 percig sütjük. Majd a fóliát levesszük, és
    visszatesszük még sülni kb 15-20 percig, míg szépen meg nem pirulnak a combok.

    Most sült újburgonyát, és kovászos uborkát tálaltam hozzá, de finom krumplipürével,
    vagy akár rizs körettel is.

    Jó étvágyat kívánok!


    Töltött csirkecomb T%C3%B6lt%C3%B6tt%20csirkecomb%20012




      Pontos idő: Pént. Nov. 22 2024, 15:29