GRILLCSIRKE Janesz részére
Hozzávalók:
1 kg csirke
1 darab alma
ízlés szerint majoránna
só, bors
Elkészítése:
A csirkét megtisztítjuk, megmossuk,
kívül-belül sózzuk,majd belül borsozzuk,és majoránnával is ízesítjük.
Az almát megmossuk, meghámozzuk, félbevágjuk, és magházát kiszedjük.
Utána belehelyezzük a csirkébe,
Nem túl forró grillsütőben pirosra sütjük.
Közben olajjal locsolgatjuk.
Sült burgonyával vagy salátával tálaljuk.
Nagyon finom hidegen is franciasalátával.
----------------------------
Hozzávalók:
1 kg csirke
1 darab alma
ízlés szerint majoránna
só, bors
Elkészítése:
A csirkét megtisztítjuk, megmossuk,
kívül-belül sózzuk,majd belül borsozzuk,és majoránnával is ízesítjük.
Az almát megmossuk, meghámozzuk, félbevágjuk, és magházát kiszedjük.
Utána belehelyezzük a csirkébe,
Nem túl forró grillsütőben pirosra sütjük.
Közben olajjal locsolgatjuk.
Sült burgonyával vagy salátával tálaljuk.
Nagyon finom hidegen is franciasalátával.
----------------------------