SAJTOS-GOMBÁS SZELETEK
Hozzávalók:
6 szelet sertéshús szelet(lehet csirke vagy pulyka is)
40 dkg champignon gomba szeletelve
1 fej vöröshagyma
só
bors
6 szelet lapka sajt
Sütéséhez:
liszt
olaj
Elkészítése:
A hús szeleteket sózzuk,borsozzuk,lisztbe forgatjuk és fedő alatt forró olajban készre sütjük.
A vöröshagymát felaprítjuk,olajon megdinszteljük,sózzuk,rátesszük a felszeletelt gombát,borsozzuk és megsütjük.
Egy tepsibe a húst lerakjuk,a megsült gombát rátesszük,minden gombás szeletet lefedjük 1-1 szelet lapka sajttal.
Betesszük a sütőbe annyi időre,míg a sajt ráolvad.
Jó étvágyat hozzá!
Hozzávalók:
6 szelet sertéshús szelet(lehet csirke vagy pulyka is)
40 dkg champignon gomba szeletelve
1 fej vöröshagyma
só
bors
6 szelet lapka sajt
Sütéséhez:
liszt
olaj
Elkészítése:
A hús szeleteket sózzuk,borsozzuk,lisztbe forgatjuk és fedő alatt forró olajban készre sütjük.
A vöröshagymát felaprítjuk,olajon megdinszteljük,sózzuk,rátesszük a felszeletelt gombát,borsozzuk és megsütjük.
Egy tepsibe a húst lerakjuk,a megsült gombát rátesszük,minden gombás szeletet lefedjük 1-1 szelet lapka sajttal.
Betesszük a sütőbe annyi időre,míg a sajt ráolvad.
Jó étvágyat hozzá!