JOLCSI OLDALA

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
JOLCSI OLDALA

Minden, ami érdekel


*** 2024 évi SZINGAPÚR Nagydíj *** 09-20-án 11:30 Első Szabadedzés *** 15:00 2. Szabadedzés*** 09-21.-én 11:30 3. Szabadedzés***15:00 Időmérő ***09-22.-én 14:00 FUTAM ***

    Zöldséges-gombás csirkeragu, penne tésztával

    Jolcsi
    Jolcsi
    Admin


    Hozzászólások száma : 5844
    Points : 18771
    Reputation : 4
    Join date : 2011. Feb. 25.
    Tartózkodási hely : Hungary

    Zöldséges-gombás csirkeragu, penne tésztával Empty Zöldséges-gombás csirkeragu, penne tésztával

    Témanyitás  Jolcsi Szer. Okt. 17 2012, 23:16




    Zöldséges-gombás csirkeragu,
    penne tésztával




    Zöldséges-gombás csirkeragu, penne tésztával Zoldsegescsirkepennetesztaval_n



    Hozzávalók:

    30 dkg filézett csirkehús
    10 dkg füstölt szalonna
    1 db vöröshagyma
    2-3 marék zöldborsó
    2 szál sárgarépa
    20 dkg gomba
    10 dkg sajt
    2 gerezd fokhagyma
    bors

    1 evőkanál étkezési keményítő
    1 csokor petrezselyem

    Elkészítés:

    A szalonnát apró kockára vágjuk, és kisütjük.
    Az apró kockára vágott vöröshagymát hozzáadjuk, és megpirítjuk, majd hozzáadjuk a csíkokra vágott húst, és a préselt fokhagymát.
    Kicsit átforgatjuk, és kevés vízzel felengedjük,
    Hozzáadjuk a zöldborsót, a gombát és a vékony csíkokra vágott sárgarépát, és az apróra vágott petrezselyem felét.
    Ezután ízlés szerint fűszerezzük, sóval, borssal.
    Amikor a hús és a zöldségek megpuhultak, 1 púpozott evőkanál étkezési keményítőt kevés hideg vízzel elkeverünk, és a húsra öntjük, sűrűsödésig főzzük, de hagyjuk, hogy jó szaftos maradjon.

    Penne tésztával tálaljuk, reszelt sajtot, és petrezselymet szórunk a tetejére.




      Pontos idő: Pént. Nov. 22 2024, 14:55