JOLCSI OLDALA

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
JOLCSI OLDALA

Minden, ami érdekel


*** 2024 évi SZINGAPÚR Nagydíj *** 09-20-án 11:30 Első Szabadedzés *** 15:00 2. Szabadedzés*** 09-21.-én 11:30 3. Szabadedzés***15:00 Időmérő ***09-22.-én 14:00 FUTAM ***

    Süssünk zacsiban – Zöldséges csirke

    Jolcsi
    Jolcsi
    Admin


    Hozzászólások száma : 5844
    Points : 18771
    Reputation : 4
    Join date : 2011. Feb. 25.
    Tartózkodási hely : Hungary

    Süssünk zacsiban – Zöldséges csirke Empty Süssünk zacsiban – Zöldséges csirke

    Témanyitás  Jolcsi Szomb. Május 26 2012, 19:41




    Szórj bele mindent, és told a sütőbe yes:


    Süssünk zacsiban – Zöldséges csirke Sutozacsinagy


    Hozzávalók

    2 db csirkecomb
    1 db hagyma
    1 db paprika
    2 db krumpli
    2 db nagyobb répa
    1 kisebb cukkini,
    1 db zeller,
    1 db karalábé,
    4 gomba,

    bors
    fokhagyma
    ételízesítő

    Elkészítés

    Mossuk meg a húst, irdaljuk be, fűszerezzük, majd tegyük a sütőzacskóba. Az összes zöldséget tisztítsuk meg, vágjuk nagyobb darabokra, és pakoljuk a hús mellé, fölé, ahova jól esik.
    Szórjunk a zöldségekre is fűszert.
    Kössük be a zacskót, majd egy tűvel a felül lévő oldalát lyuggassuk ki.
    Helyezzük a sütőben és közepes hőfokon süssük kb. 40 percet.
    Amikor minden összetevő megpuhult, vágjuk fel a sütőzacskó felső oldalát egy késsel, majd még pirítsuk vagy 10 percig magasabb hőfokon az zöldséges csirkét.
    Köret nem kell hozzá, hiszen a hús mellett megsült, megpárolódott zöldség maga a köret.

    Ha olyan zacskót vásároltunk, ahol nem mellékeltek a zacskó szájának bekötéséhez külön szalagot, akkor fogjunk egy ollót, vágjunk le egy 2 cm-es csíkot a zacskó tetejéből, és kössük be azzal.


    Jó étvágyat yes:

    -----------------------------------


      Pontos idő: Pént. Nov. 22 2024, 08:51