JOLCSI OLDALA

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
JOLCSI OLDALA

Minden, ami érdekel


*** 2024 évi SZINGAPÚR Nagydíj *** 09-20-án 11:30 Első Szabadedzés *** 15:00 2. Szabadedzés*** 09-21.-én 11:30 3. Szabadedzés***15:00 Időmérő ***09-22.-én 14:00 FUTAM ***

    SÓÁGYON SÜLT CSIRKE

    Jolcsi
    Jolcsi
    Admin


    Hozzászólások száma : 5844
    Points : 18771
    Reputation : 4
    Join date : 2011. Feb. 25.
    Tartózkodási hely : Hungary

    SÓÁGYON SÜLT CSIRKE Empty SÓÁGYON SÜLT CSIRKE

    Témanyitás  Jolcsi Szomb. Aug. 11 2012, 01:24



    SÓÁGYON SÜLT CSIRKE, Janesz részére!


    SÓÁGYON SÜLT CSIRKE Son_sult_csirke_


    Hozzávalók:

    1 közepes nagyságú csirke,
    1 kg só (nem tévedés!),
    1 alma, (el is hagyható)
    1 teáskanál majoránna,
    1 mokkáskanál törött fekete bors.

    Elkészítése:

    A csirkét megmossuk, szárazra töröljük,
    hasüregébe tesszük az almát, a majoránnát, borsot, és egy kevéske sót.
    Két lábát összekötjük, a szárnyvégeket a szárnycomb mögé tekerjük.
    Tűzálló tálba töltjük a sót, felületét elsimítjuk, ráfektetjük a csirkét,
    előmelegített sütőbe toljuk.
    Mérsékelt tűznél pirosra sütjük. ( kb. 1 óra )
    A csirkét csak a só gőzé járja át, a husi porhanyós marad.
    Ősrégi eljárás, grillezéssel egyenértékű étel.


      Pontos idő: Pént. Nov. 22 2024, 08:35