JOLCSI OLDALA

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
JOLCSI OLDALA

Minden, ami érdekel


*** 2024 évi SZINGAPÚR Nagydíj *** 09-20-án 11:30 Első Szabadedzés *** 15:00 2. Szabadedzés*** 09-21.-én 11:30 3. Szabadedzés***15:00 Időmérő ***09-22.-én 14:00 FUTAM ***

    Saslik vele sült burgonyával

    Jolcsi
    Jolcsi
    Admin


    Hozzászólások száma : 5844
    Points : 18771
    Reputation : 4
    Join date : 2011. Feb. 25.
    Tartózkodási hely : Hungary

    Saslik vele sült burgonyával  Empty Saslik vele sült burgonyával

    Témanyitás  Jolcsi Kedd Aug. 21 2012, 22:05




    Saslik vele sült burgonyával


    Saslik vele sült burgonyával  Saslik-hk-konyhajabol



    hozzávalók 3 főre
    Hozzávalók 10 saslikhoz, ez most az ún. magyaros verzió:

    1 csirkemellfilé kockára vágva
    1 szál füstölt kolbász felkarikázva
    2 fej hagyma karikára vágva
    néhány szelet szalonna
    1-2 szem burgonya
    10 db saslik pálcika
    olaj


    elkészítés

    A hozzávalókat tetszőleges sorrendben felhúzzuk a pálcikákra, és egy tepsibe rakosgatjuk. Most néhány szem burgonyát kettévágva a saslik köré tettem.
    Kevés olajjal meglocsoljuk, a kolbászból úgyis rengeteg zsír fog kisülni, kicsit megsózzuk, és előmelegített sütőben megsütjük, félidőben a saslikokat megforgatjuk. Salátával kínáljuk.

    Jó étvágyat!


    sütési hőfok: 170°C
    sütési mód: hőlégkeveréses




      Pontos idő: Pént. Nov. 22 2024, 21:05