Saslik vele sült burgonyával
hozzávalók 3 főre
Hozzávalók 10 saslikhoz, ez most az ún. magyaros verzió:
1 csirkemellfilé kockára vágva
1 szál füstölt kolbász felkarikázva
2 fej hagyma karikára vágva
néhány szelet szalonna
1-2 szem burgonya
10 db saslik pálcika
olaj
só
elkészítés
A hozzávalókat tetszőleges sorrendben felhúzzuk a pálcikákra, és egy tepsibe rakosgatjuk. Most néhány szem burgonyát kettévágva a saslik köré tettem.
Kevés olajjal meglocsoljuk, a kolbászból úgyis rengeteg zsír fog kisülni, kicsit megsózzuk, és előmelegített sütőben megsütjük, félidőben a saslikokat megforgatjuk. Salátával kínáljuk.
Jó étvágyat!
sütési hőfok: 170°C
sütési mód: hőlégkeveréses
hozzávalók 3 főre
Hozzávalók 10 saslikhoz, ez most az ún. magyaros verzió:
1 csirkemellfilé kockára vágva
1 szál füstölt kolbász felkarikázva
2 fej hagyma karikára vágva
néhány szelet szalonna
1-2 szem burgonya
10 db saslik pálcika
olaj
só
elkészítés
A hozzávalókat tetszőleges sorrendben felhúzzuk a pálcikákra, és egy tepsibe rakosgatjuk. Most néhány szem burgonyát kettévágva a saslik köré tettem.
Kevés olajjal meglocsoljuk, a kolbászból úgyis rengeteg zsír fog kisülni, kicsit megsózzuk, és előmelegített sütőben megsütjük, félidőben a saslikokat megforgatjuk. Salátával kínáljuk.
Jó étvágyat!
sütési hőfok: 170°C
sütési mód: hőlégkeveréses