SOKSZÍNŰ TÖLTÖTT CSIRKEMELL
Hozzávalók:
4 db fél csirkemell filé
1 db újhagyma
1 db piros színű paprika /kaliforniai,pritamin,kápia/
1 db zöld színű paprika /kaliforniai vagy hegyes erős /
10dkg sonka
20dkg füstölt sajt
só
15-20dkg liszt
2db tojás
15-20dkg zsemlemorzsa
étolaj a sütéshez
Elkészítése:
A csirkemelleket szétnyitjuk (vízszintesen bevágjuk annyira, hogy ketté ne váljon).
Kiklopfoljuk, sózzuk.
A paprikákat és az újhagymát vékony csíkokra, a sajtot és a sonkát négy szeletbe vágjuk.
A kiterített csirkemellek egyik oldalára teszünk egy szelet sajtot.
Erre 3-4 csíkot a paprikákból és a hagymából majd betakarjuk egy szelet sonkával.
A csirkemelleket összehajtjuk és bepanírozzuk. Lassú tűzön bő olajban kisütjük.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Hozzávalók:
4 db fél csirkemell filé
1 db újhagyma
1 db piros színű paprika /kaliforniai,pritamin,kápia/
1 db zöld színű paprika /kaliforniai vagy hegyes erős /
10dkg sonka
20dkg füstölt sajt
só
15-20dkg liszt
2db tojás
15-20dkg zsemlemorzsa
étolaj a sütéshez
Elkészítése:
A csirkemelleket szétnyitjuk (vízszintesen bevágjuk annyira, hogy ketté ne váljon).
Kiklopfoljuk, sózzuk.
A paprikákat és az újhagymát vékony csíkokra, a sajtot és a sonkát négy szeletbe vágjuk.
A kiterített csirkemellek egyik oldalára teszünk egy szelet sajtot.
Erre 3-4 csíkot a paprikákból és a hagymából majd betakarjuk egy szelet sonkával.
A csirkemelleket összehajtjuk és bepanírozzuk. Lassú tűzön bő olajban kisütjük.
Jó étvágyat kívánok hozzá!