JOLCSI OLDALA

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
JOLCSI OLDALA

Minden, ami érdekel


*** 2024 évi SZINGAPÚR Nagydíj *** 09-20-án 11:30 Első Szabadedzés *** 15:00 2. Szabadedzés*** 09-21.-én 11:30 3. Szabadedzés***15:00 Időmérő ***09-22.-én 14:00 FUTAM ***

    Rakott zöldbab

    Jolcsi
    Jolcsi
    Admin


    Hozzászólások száma : 5844
    Points : 18771
    Reputation : 4
    Join date : 2011. Feb. 25.
    Tartózkodási hely : Hungary

    Rakott zöldbab Empty Rakott zöldbab

    Témanyitás  Jolcsi Csüt. Jan. 03 2013, 15:28


    Rakott zöldbab


    Rakott zöldbab Rakott-zoldbab-4


    hozzávalók

    1 zacskó fagyasztott zöldbab (500 g)
    500 g darált hús
    1 fej hagyma
    rizs
    pirospaprika
    tejföl
    sajt

    bors
    Rama

    elkészítés

    A zöldbabot sós vízben megfőzzük.
    A rizst is megfőzzük (lehet zacskós,1 elég, vagy hagyományos is).
    A darált húsból pörköltet készítünk, de úgy, hogy jól megborsozzuk. Ha már úgy érezzük, hogy ez már túlzás, na akkor lesz elég a bors!
    A rizst belekeverjük a már elkészült pöribe.
    Egy tepsit kikenünk margarinnal, és a következö sorrendben rakjuk bele a hozzávalókat: zöldbab, rizses pörkölt, tejföl, zöldbab, sajt.
    Sütőben annyi ideig sütjük, míg a sajt meg nem pirul rajta.

    sütési hőfok: 180°C


    -

      Pontos idő: Csüt. Nov. 21 2024, 22:50