Almás tócsni - sütőporos recept
hozzávalók
60 dkg reszelt alma
3 tojás
15 dkg cukor
liszt szükség szerint
fahéj
1/2 cs sütőpor
napraforgó olaj
elkészítése
Az almát meghámozzuk, lereszeljük.
Hozzáadjuk a tojásokat, a cukrot, a fahéjat, a sütőport és
annyi lisztet, hogy laza masszát kapjunk.
Jól összedolgozzuk.
Forró olajba kanalanként halmokat rakunk, ellapítjuk, és
mind két oldalát szép pirosra sütjük.
A tányéron meghintjük fahéjas porcukorral.
hozzávalók
60 dkg reszelt alma
3 tojás
15 dkg cukor
liszt szükség szerint
fahéj
1/2 cs sütőpor
napraforgó olaj
elkészítése
Az almát meghámozzuk, lereszeljük.
Hozzáadjuk a tojásokat, a cukrot, a fahéjat, a sütőport és
annyi lisztet, hogy laza masszát kapjunk.
Jól összedolgozzuk.
Forró olajba kanalanként halmokat rakunk, ellapítjuk, és
mind két oldalát szép pirosra sütjük.
A tányéron meghintjük fahéjas porcukorral.